Hopp til innholdet
Hjem » Jobb dugnad i Horten og tjen penger til ditt lag, forening eller russegruppe

Jobb dugnad i Horten og tjen penger til ditt lag, forening eller russegruppe

Se hvor mye du kan tjene med vår dugnadskalkulator

Å skaffe midler til ulike lag, foreninger og russegrupper er ofte en utfordrende oppgave. Å finne kreative måter å generere inntekter på er avgjørende for å kunne oppfylle drømmene og målene til disse gruppene. Men hva om jeg fortalte deg at det finnes en morsom og lønnsom måte å tjene penger på i Horten? Vel, det gjør det faktisk! Juicy Donut har et fantastisk dugnadsprogram som kan hjelpe deg med akkurat det.

Juicy Donut er en donutbutikk i Horten som ikke bare tilbyr deilige donuts, men også en unik mulighet til å tjene penger til ditt lag, forening eller russegruppe. Vårt dugnadsprogram har allerede hjulpet flere grupper til å oppnå økonomiske mål, samtidig som de har hatt det gøy underveis.

Hvordan fungerer det? Det er enkelt. Juicy Donut tilbyr donutkuponger som kan selges av lag, foreninger eller russegrupper. Disse kupongene gir kjøperne mulighet til å bytte inn kupongen i en gratis donut. Det er et attraktivt tilbud for donutelskere, samtidig som det gir inntekter til gruppen din.

Så hvordan kommer man i gang? Først og fremst er det bare å ta kontakt med oss for å melde din interesse og avtale detaljene. Vi vil veilede deg gjennom hele prosessen og sørge for at du har all informasjonen du trenger. Du kan også avtale et møte for å diskutere spesifikke mål og behov for din gruppe.

Når du har satt opp avtalen, er det på tide å gå ut og selge donutkupongene. Du kan involvere hele gruppen din og dra nytte av deres nettverk og kontakter. Markedsfør kupongene gjennom sosiale medier, e-post, plakater og andre kanaler som er tilgjengelige for deg. Jo mer du sprer budskapet, desto større er sjansen for at du når ut til potensielle kunder.

Når salget er avsluttet, samler du inn pengene fra salget av donutkupongene. Deretter kan du kontakte Juicy Donut for å avtale en tid for overlevering av resterende kuponger, og vi fakturerer dere for beløpet. På denne måten sikrer vi trygg dugnad.

Juicy Donut’s dugnadsprogram har flere fordeler. For det første er det en enkel måte å tjene penger på, uten å måtte selge produkter som krever lagerhold eller opplæring. Donuts er alltid populære, så salget blir ofte enkelt. For det andre er det en morsom aktivitet som kan styrke båndene i gruppen din. Å jobbe sammen mot et felles mål kan skape et fellesskap og øke motivasjonen blant deltakerne.

Så hvis du er en del av en skoleklasse, idrettslag, forening eller russegruppe i Horten og trenger økonomisk støtte, bør du definitivt vurdere Juicy Donut sitt dugnadsprogram. Det er en fantastisk mulighet til å tjene penger samtidig som du har det gøy og skaper minner. Ta kontakt med Juicy Donut i dag og begynn reisen mot å oppfylle dine drømmer og mål!

Lykke til med dugnaden og håper du får suksess med å tjene penger til ditt lag, forening eller russegruppe!

Loading

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden, aksepterer du bruk av dette.   Les mer