Hopp til innholdet
Hjem » Tjen penger til klasseturen i Porsgrunn eller Horten med Juicy Donut sitt dugnadsprogram

Tjen penger til klasseturen i Porsgrunn eller Horten med Juicy Donut sitt dugnadsprogram

Å arrangere en klassetur er en fantastisk mulighet for elever til å oppleve nye steder, lære utenfor klasserommet og skape minner som varer livet ut. Men å finansiere en slik tur kan være en utfordring. Heldigvis finnes det nå en spennende mulighet for skoleklasser i Porsgrunn eller Horten som ønsker å samle inn penger til en uforglemmelig klassetur. Juicy Donut har utviklet et dugnadsprogram som gjør det enkelt og morsomt for klasser å tjene penger ved å selge deilige donutkuponger.

Om Juicy Donut sitt dugnadsprogram

Juicy Donut er ikke bare kjent for våre donuts, men også for vår lidenskap for å støtte lokalsamfunnet. Dugnadsprogrammet vårt gir skoleklasser muligheten til å tjene penger til sine arrangementer ved å selge donutkuponger. Disse kupongene kan deretter innløses hos Juicy Donut for deilig bakverk som vil glede alle donutelskere.

Hvorfor velge Juicy Donut’s dugnadsprogram?

Det finnes utallige måter å samle inn penger til klasseturen på, men Juicy Donut sitt dugnadsprogram skiller seg ut på flere måter. For det første, hvem elsker ikke donuts? Juicy Donut tilbyr et bredt utvalg av smaker og variasjoner som vil tiltrekke seg både barn og voksne. Det betyr at salget av donutkuponger vil være enkelt og appellerende for potensielle kunder.

For det andre, Juicy Donut er en veletablert og anerkjent bedrift i området. Kvaliteten på våre donuts er uovertruffen, og det gjør det enkelt for klasser å selge produktene våre med stolthet og selvtillit. Kunder kan være trygge på at de får et førsteklasses produkt når de innløser donutkupongene sine hos Juicy Donut.

Hvordan fungerer det?

Juicy Donut’s dugnadsprogram er enkelt å sette i gang. Først og fremst kontakter skoleklassen Juicy Donut og avtaler detaljene rundt dugnaden. Deretter får klassen donutkupongene som de kan selge til familie, venner, naboer, og til og med andre elever på skolen.

Det er viktig å merke seg at Juicy Donut’s dugnadsprogram ikke bare gir klassen en økonomisk gevinst, men det er også en flott måte å skape samhold og lære elevene om entreprenørskap og ansvar. Elever får muligheten til å utvikle salgsegenskaper, lære om budsjettering og samarbeide som et team for å nå sine mål.

Hvor mye kan dere tjene?

Ved å selge donutkuponger gjennom Juicy Donuts sitt dugnadsprogram, vil dere tjene ca 40% av hver kupong dere selger.

Se vår dugnadskalkulator for å finne ut hvor mye dere kan tjene.

Loading

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden, aksepterer du bruk av dette.   Les mer