Hopp til innholdet
Hjem » Juicy Donuts utvider sortimentet – Nå får du bagels hos oss

Juicy Donuts utvider sortimentet – Nå får du bagels hos oss

Vi har fantastiske nyheter å dele med dere i dag. Som dere vet, har Juicy Donuts lenge vært kjent for våre donuts, kaffe is og milkshake. Men nå tar vi det et steg videre ved å introdusere en ny godbit i vårt sortiment – bagels!

Etter å ha lyttet til våre kunders ønsker, har vi bestemt oss for å bringe bagelens herlige smak til Horten og Porsgrunn. Vi vil nå tilby våre kunder et utvalg av de mest populære bagelvariantene, med forskjellige pålegg og smaker som vil tilfredsstille enhver smaksløk.

Bagelen er et ikonisk brødprodukt, kjent over hele verden for sin unike form og allsidighet – Den kan nesten minne litt om en donut. Den er perfekt som frokost, lunsj eller som en lett snacks når som helst på dagen. Vi har jobbet hardt med å utvikle oppskrifter som garanterer en fersk og smakfull opplevelse for våre kunder.

Når det gjelder pålegg, vil vi tilby både klassiske og spennende kombinasjoner. Du kan velge mellom tradisjonelle favoritter som ost, skinke og salat, eller prøve vår kylling, mozzarella og pesto.

Vi vil selvfølgelig fortsatt ha vårt store utvalg av deilige donuts tilgjengelig, så dere trenger ikke å bekymre dere. Vi jobber kontinuerlig med å utforske nye smaker og ideer for å tilfredsstille våre kunders ønsker.

Så neste gang du besøker Juicy Donuts i Horten eller Porsgrunn, ta gjerne en titt på vår nye bagelmeny. Vi håper at du vil elske dem like mye som vi gjør!

Har du gode ideer til smaker og pålegg vi ikke har? Legg igjen en kommentar under, eller send oss en melding på Instagram eller Facebook.

Loading

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Stikkord:

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden, aksepterer du bruk av dette.   Les mer