Hopp til innholdet
Hjem » Dugnad for lag og foreninger

Dugnad for lag og foreninger

Juicy Donut har nå relansert vårt dugnadsprogram som er åpent for russegrupper, skoleklasser, idrettslag og andre organisasjoner som ønsker å tjene penger til ulike formål. Dette programmet gir organisasjonene mulighet til å selge Juicy Donuts produkter og tjene penger til det de trenger.

Hvem er dugnad for?

Dugnadsprogrammet er spesielt rettet mot organisasjoner som ønsker å tjene penger til sine aktiviteter eller prosjekter. Det kan være russegrupper som trenger å tjene penger til russetiden, skoleklasser som ønsker å finansiere en klassetur eller idrettslag som trenger penger til nye drakter eller utstyr. Juicy Donut ønsker å hjelpe organisasjoner med å oppnå sine mål og har derfor utviklet et program som er enkelt og effektivt.

Dugnad i Porsgrunn og Horten

Dugnadsprogrammet er tilgjengelig for organisasjoner i området rundt Horten og Porsgrunn. Juicy Donut har butikker i begge byene og kan derfor tilby dugnadsprodukter til organisasjoner i nærheten. Dette gjør det enkelt for organisasjonene å hente og levere produkter.

Hvor mye kan man tjene?

Juicy Donut har utviklet en dugnadskalkulator som gir organisasjonene mulighet til å beregne hvor mye du kan tjene på dugnaden. Dugnadskalkulatoren tar hensyn til antall selgere, salgspris og produkter som selges. Det er enkelt å bruke kalkulatoren, og organisasjonene kan se hvor mye de kan tjene på dugnaden på få sekunder.

Dugnadsprogrammet til Juicy Donut er en flott mulighet for organisasjoner som ønsker å tjene penger til sine aktiviteter eller prosjekter. Det er enkelt å komme i gang, og organisasjonene kan tjene gode penger på å selge Juicy Donut sine produkter. Hvis du er en del av en organisasjon som trenger å tjene penger, bør du sjekke ut dugnadsprogrammet til Juicy Donut.

Loading

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden, aksepterer du bruk av dette.   Les mer