Hopp til innholdet
Hjem » Fair Trade på menyen: Juicy Donuts tilbyr kun rettferdig kaffe

Fair Trade på menyen: Juicy Donuts tilbyr kun rettferdig kaffe

Juicy Donuts er et bakeri og kafé som serverer deilige donuts, og annet tilbehør, og som stolt kan si at vi nå kun benytter fair trade kaffe. Dette betyr at all kaffe som serveres på Juicy Donuts er hentet fra kaffebønder som får en rettferdig pris for sitt arbeid.

Fair trade er en organisasjon som arbeider for å sikre rettferdige vilkår for kaffebønder, og andre produsenter av varer som selges i den vestlige verden. Ved å kjøpe fair trade kaffe, støtter man opp om arbeidet som gjøres for å sikre at kaffebønder får en rimelig pris for kaffen sin, og at de har gode arbeidsforhold.

Å benytte fair trade kaffe er ikke bare en moralsk god handling, det gir også en bedre kaffeopplevelse. Fair trade kaffe er ofte av høyere kvalitet enn kaffe som er produsert under mindre rettferdige forhold. Dette skyldes at kaffebøndene som får en rettferdig pris, også kan investere i bedre produksjonsmetoder og utstyr.

Juicy Donuts er opptatt av å servere kvalitetsprodukter, samtidig som vi ønsker å bidra til en rettferdig verdenshandel. Ved å kun benytte fair trade kaffe, kan vi være sikre på at vi bidrar til en bedre verden, samtidig som vi tilbyr en god kaffeopplevelse til våre kunder.

Som kunde hos Juicy Donuts kan du derfor nyte din kaffe med god samvittighet. Du støtter opp om en organisasjon som arbeider for å bedre vilkårene for kaffebønder over hele verden, samtidig som du får en kaffe av høy kvalitet.

Loading

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Stikkord:

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden, aksepterer du bruk av dette.   Les mer