Hopp til innholdet
Hjem » Juicy Donuts fyller ett år

Juicy Donuts fyller ett år

Det er med stor glede at vi kan annonsere at Juicy Donuts, snart fyller ett år! Den 2. mars 2023, vil det være nøyaktig ett år siden vi åpnet dørene og introduserte våre unike og saftige donuts i Porsgrunn.

Siden åpningen har vi vært overveldet av støtten vi har fått fra våre lojale kunder. Fra de første timene med lange køer av nysgjerrige og sultne kunder som ventet tålmodig på å smake på våre delikate donuts, til dagens faste kunder som stadig kommer tilbake for mer, har vi blitt overveldet av kjærligheten og støtten vi har mottatt.

Vi er stolte av å si at vi har oppnådd mye i løpet av det siste året. Vi har introdusert en rekke nye og spennende smaker og dugnadsprogram.

Så, hva har vi i vente i løpet av det neste året? Vi kan love at vi vil fortsette å innovere og skape nye og spennende smaker, produkter og opplevelser.

Vi ønsker å takke våre fantastiske kunder for deres støtte det siste året, og vi ser frem til å feire Juicy Donuts sin første bursdag med deg. Kom og bli med på feiringen den 2. mars 2023, og la oss sammen nyte en saftig og deilig donut – eller to!

Loading

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden, aksepterer du bruk av dette.   Les mer